Aankoopbemiddeling nodig?

Wanneer u uw woning wilt verkopen schakelt u nagenoeg altijd een makelaar in. Voor de aankoop van een andere woning is dit lang niet altijd zo gebruikelijk. Waarom niet? Als koper van een woning loopt u net zoveel risico als een verkoper.

Meestal is een (potentiële) koper van een woning zich niet bewust van de wettelijke onderzoeksplicht die hij of zij heeft. Dit houdt in dat er van hem/haar verwacht wordt dat er onderzoek naar bepaalde aspecten van de woning gedaan wordt. Dit betreft onder andere bouwtechnische- maar ook juridische aspecten. Het achterwege laten van dit onderzoek brengt risico’s met zich mee en kan uitlopen op vervelende toestanden achteraf. Door een aankoopmakelaar in te schakelen sluit u deze risico’s nagenoeg uit!

Daarnaast is een aankoopmakelaar niet emotioneel betrokken en kan deze zakelijk en objectief de (waarde van de) woning beoordelen. Hierdoor zal er altijd scherper worden onderhandeld en wordt in de meeste gevallen een lagere koopsom gerealiseerd. Een aankoopmakelaar verdient zichzelf bijna altijd terug.

Met onze “No Cure No Pay” constructie voor aankoop bemiddeling bieden wij u een aantrekkelijke service bij de aankoop van een andere woning. Uitsluitend bij een geslaagde aankoop van een woning brengen wij u bemiddelingskosten in rekening. Onze nota wordt door de notaris, bij het transport van de woning, met u verrekend.


Maak vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over wat wij kunnen betekenen bij aankoop van een andere woning.

Vragen?

Stuur een terugbelverzoek

Stuur een bericht

Aankoopbemiddeling nodig?

De waarde van je huis verhogen met een makelaar

Samenwerken met een makelaar is van onschatbare waarde: zij kunnen onder andere helpen bij het vaststellen van een concurrerende juiste vraagprijs, passend advies geven en het papi..

Lees meer...

De ontwikkelingen in de woningmarkt 2023

De woningmarkt is een bewogen markt vol met nieuwe trends en innovaties. Het is een dynamisch landschap en het kan soms een uitdaging zijn om al deze ontwikkelingen bij te houden. ..

Lees meer...

Een nieuw interieur met een klein budget!

Het is januari, tijd voor een frisse start van het jaar. En wat hoort daar bij? Een sprankelend nieuw interieur. Helaas zijn er heel wat centjes op gegaan aan alle kerstcadeaus, ui..

Lees meer...