Deventerweg 72, Holten

 • Vraagprijs: € 595.000,- kosten koper
 • Soort: vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1931
 • Woonoppervlakte: 245 m²
 • Perceeloppervlakte: 12080m²
 • Inhoud: 1205m³
 • Status: Beschikbaar
 • pagina delen
  Mooi wonen op een rustige en unieke plek!
  holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72 holten-deventerweg--72
  Omschrijving

  HET IS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK TE MAKEN.

  Mooi wonen op een rustige en unieke plek! Deze landelijk gelegen woonboerderij is te koop! Het geheel staat op een ruime kavel van maar liefst 12080 m² en heeft een woonoppervlak van 245m².

   

  Het object is zeer geschikt voor het houden en werken met paarden aan huis, aangezien er weidegrond, een grote verlichte paardenbak en een ruime paardenstal met boxen aanwezig zijn.

   

  Daarnaast biedt de grote loods (16x19m) vele mogelijkheden, er is een aparte overkapping om een trailer in te zetten. Ook is er volop parkeerruimte op eigen erf.

   

  De indeling zorgt voor een brede doelgroep voor deze woning. Het voor- en achterhuis is namelijk onder andere geschikt voor een gezin, dubbele bewoning of inwoning/mantelzorg, erfdelen, bed & breakfast, kantoor- en/of praktijk aan huis, etc…..

   

  De tuin is ruim en biedt diverse plaatsen om te zitten en te ontspannen. Met daarnaast nog volop ruimte voor kinderen om te spelen. Een heerlijke tuin om te verblijven met gezin, familie en vrienden en te genieten van lange warme zomers. Op deze mooie locatie beleef je alle seizoenen maximaal.

   

  Het gehele perceel is klaar voor biologische teelt. Verbouw je eigen groenten, plant fruitbomen, maak je eigen bramenjam en eet uit eigen (moes)tuin!

   

  Op deze locatie kan op en top genoten worden van de mooie natuur. Heerlijk wandelen, sporten of een buitenrit te paard.

   

  Het centrum van de plaats Holten is op 2,5 kilometer gelegen. Hier bevinden zich onder andere scholengemeenschap De Waerdenborch, een NS-station en alle voorzieningen die het vernieuwde dorpscentrum van Holten te bieden heeft. De bosrijke heuvelachtige omgeving met de prachtige Holterberg voelt bijna on-Nederlands aan.

  Absoluut een uniek geheel met unieke kansen!
  Maakt u van dit bijzondere object uw droomhuis…?!

   

  n.b. Er is een bouwtechnisch rapport aanwezig van deze woning.

   

   

  Vragen?

  Stuur een terugbelverzoek

  Stuur een bericht