Kuipersdijk 10a, Haarlo

 • Vraagprijs: € 522.500,- kosten koper
 • Soort: geschakelde woning
 • Bouwjaar: 1895
 • Woonoppervlakte: 153 m²
 • Perceeloppervlakte: 3199m²
 • Status: Verkocht onder voorbehoud
 • pagina delen
  haarlo-kuipersdijk-10
  Omschrijving Mooi wonen in het buitengebied!

  Prachtige geschakelde woonboerdij met bijgebouw op een ideale locatie in het buitengebied. Haarlo is een kerkdorp tussen Borculo en Eibergen in de Achterhoekse gemeente Berkelland in de Nederlandse provincie Gelderland. Haarlo ligt aan rivier de Berkel. De woonboerderij is gelegen in een heerlijke rustige omgeving, net buiten de bebouwde kom van Haarlo (in de richting van Borculo).
  Het oorspronkelijke woonhuis stamt uit 1895 en bezit authentieke elementen. Met uitzicht over de weilanden bekruipt je hier een gevoel van 365 dagen vakantie per jaar. In de tuin bevindt zich een geweldig 'minihuisje' geschikt voor bijvoorbeeld een B&B, praktijkruimte of een gastenverblijf. Er is ook een rond zwembad aangelegd in de tuin, voor de veiligheid van kind en dier is er een hek omheen geplaatst.
  Bij de moestuin bevindt zich ook een kas, waar je heerlijk kunt zitten en van de eerste zonnestralen kunt genieten.


  INDELING
  Begane grond:
  Ruime entree met meterkast, 2x badkamer, 2 vaste kasten, kantoorruimte (zou tevens als slaapkamer gebruikt kunnen worden zodat de woning levensloopbestendig wordt), woongedeelte met houtkachel en een open keuken. Aan de woning vast een 'bakhuis' van oudsher, in gebruik als wasruimte en ook is er een pellet kachel aanwezig.

  Eerste verdieping:
  Overloop en 2 slaapkamers.

  Het gastenverblijf beschikt over een overkapping, eigen meterkast, keukenblok en badkamer, met een trap komt u uit in het slaapvertrek.


  Bijzonderheden:
  - Fraaie ligging in een natuurrijke omgeving
  - In 2012 zijn aan de achterzijde nieuwe kozijnen geplaatsten en muurisolatie aangebracht
  - Nieuwe voordeur geplaats in 2012
  - In 2018 is er verlichting aangebracht bij de oprijlaan en parkeerplaats
  - Gastenverblijf/praktijkhuisje heeft een extra meterkast
  - Zonnepanelen

  Kortom een woning met heel veel mogelijkheden. Bel ons op 0545 – 254 444 of mail ons info@caromakelaars.nl voor meer informatie of een bezichtiging.
  Er is een bouwtechnisch rapport, een meetrapport (inclusief plattegronden) en een energielabel van de woning beschikbaar als ook een tekening na een eventuele verbouwing.

  Waarborgsom/bankgarantie: is bij koop vereist en bedraagt 10% van de koopsom
  Partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door partijen (schriftelijkheidsvereiste)
  Vragen?

  Stuur een terugbelverzoek

  Stuur een bericht