Geesterse Binnenweg 8, Borculo

 • Vraagprijs: € 349.500,- kosten koper
 • Soort: vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1927
 • Woonoppervlakte: 123 m²
 • Perceeloppervlakte: 629m²
 • Inhoud: 743m³
 • Status: Beschikbaar
 • pagina delen
  Karakteristieke vrijstaande woning!
  borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8 borculo-geesterse-binnenweg-8
  Omschrijving

  Er zijn van die woningen waar je miminaal twee keer door heen moet lopen om de hoeveelheid ruimte en de mogelijkheden goed op je te laten inwerken.
  Dit is zo'n woning: een vrijstaande woning uit 1927 op een ruim kavel meer dan 625 m2 en op loopafstand van diverse winkels en buitengebied. Het gehele woongedeelte is voorzien van hr++ beglazing en kunststofkozijnen. Op het dak liggen acht zonnepanelen en de dakkapellen zijn voorzien van rolluiken. Achter het huis staat nog een schuurtje en een apart fietsenhok..

  Het is wel een gedateerde woning maar dit geeft u de mogelijkheid om uw eigen woonwensen/dromen te kunnen verwezenlijken.

  Indeling:

  Begane grond
  De entree bevindt zich aan de linker zijde van de woning, de aan de voordeur gelegen oprit met carport iet ruimte voor twee auto's. Als u de woning betreedt komt u in in de hal uit waar zich de vaste trap naar de eerste verdieping bevindt, links de deur naar de besloten keuken (voorzien van vloerverwarming). Aangrenzend aan de keuken is de doorgang naar zowel de badkamer (voorzien van ligbad en douche) als ook naar de garage (inpandig bereikbaar) met veranda. De tuin met veranda ligt op het zuiden en heeft een grote vijver.


  Loopt u rechtdoor in de hal dan bevindt zich aan de linker kant het toilet en aan de rechter kant een prachtige, ouderwetse opkamer geschikt voor meerdere doeleinden. Vervolgens komt u in de gezellige woonkamer/serre met openslaande tuindeuren en een houtkachel. Grenzend aan het eetgedeelte van de woonkamer bevindt zich ook nog een ruimte geschikt voor bijvoorbeeld speelkamer, muziekkamer of kantoor.

  Eerste verdieping
  Op de eerste verdieping komt u uit op de overloop met aan uw rechter zijde de (ouder)slaapkamer en een open ruimte geschikt voor bijvoorbeeld strijken/wassen. Tegenover de trap bevindt zich nog eenslaapkamer. Als u links gaat op de overloop komt u uit in een grote, bijzondere ruimte met niveauverschil geschikt voor bijvoorbeeld slaapkamer/logeerkamer. Aansluitend aan deze ruimte komt u uit in de ruime zolder boven de garage.

  Kortom een woning met veel mogelijkheden, bel ons op 0545 - 254 444 of mail ons info@caromakelaars.nl voor meer informatie of een bezichtiging.


  N.B. Er is een bouwechnisch rapport, een meetrapport (inclusief plattegronden) en een energielabel van de woning beschikbaar.

   

  Vragen?

  Stuur een terugbelverzoek

  Stuur een bericht