De waarde van je huis verhogen met een makelaar

Samenwerken met een makelaar is van onschatbare waarde: zij kunnen onder andere helpen bij het vaststellen van een concurrerende juiste vraagprijs, passend advies geven en het papi..

Lees meer...

De ontwikkelingen in de woningmarkt 2023

De woningmarkt is een bewogen markt vol met nieuwe trends en innovaties. Het is een dynamisch landschap en het kan soms een uitdaging zijn om al deze ontwikkelingen bij te houden. ..

Lees meer...

Een nieuw interieur met een klein budget!

Het is januari, tijd voor een frisse start van het jaar. En wat hoort daar bij? Een sprankelend nieuw interieur. Helaas zijn er heel wat centjes op gegaan aan alle kerstcadeaus, ui..

Lees meer...

Op deze manier maak jij jouw interieur najaar proof

Het wordt steeds kouder buiten: de mooi gekleurde blaadjes vallen van de bomen, de zomerjurkjes verdwijnen steeds verder onderin je kast en het is weer tijd om op te warmen met een..

Lees meer...

Stap-voor-stap een passend lichtplan maken

Een lichtplan maken is ontzettend belangrijk op het moment dat jij wat sfeer wil brengen in huis. Fijn licht geeft een gezellig en knus gevoel, en kan de kers op de taart zijn in h..

Lees meer...

Je interieur persoonlijk maken, zó doe je dat!

Geen showroom, maar een huis waar jouw persoonlijkheid direct naar voren komt. Een fijne omgeving, waarbij gasten meteen zien dat dit jouw plek is. Want hoe leuk is het om een pers..

Lees meer...

Zo word je besluitvaardig(er)

Het maken van een beslissing brengt vanzelfsprekend gevolgen met zich mee. Gevolgen die in sommige gevallen een grote impact kunnen hebben. Eindeloos twijfelen en afwegingen maken,..

Lees meer...

Tips om minder kritisch te zijn

Heb je dat ook weleens: dat je tijdens het douchen opeens bedenkt wat je eigenlijk had moeten zeggen. Een veel beter weerwoord of een argument waarmee je de discussie had kunnen wi..

Lees meer...

Betrokkenheid

Een nieuw huis, een grotere auto of een dure designertas. Voordat je een grote aankoop doet, begin je met oriënteren en ga je op zoek naar een merk of onderneming die ..

Lees meer...