Op deze manier maak jij jouw interieur najaar proof

Het wordt steeds kouder buiten: de mooi gekleurde blaadjes vallen van de bomen, de zomerjurkjes verdwijnen steeds verder onderin je kast en het is weer tijd om op te warmen met een lekkere gemberthee. In de koude winter tijden breng je meer tijd in huis door dan in de zomer, een perfect moment om een knus gevoel thuis te brengen. En via de volgende tips lukt dit binnen no-time!

Creëer je eigen oase van rust
De dagen voelen korter en het wordt weer sneller donker, het is duidelijk; de herfst doet zijn intrede. Daarnaast is het de drukste periode van het jaar, tijd dus om wat rust voor jezelf te creëren. Schaf bijvoorbeeld een heerlijke herfstige home spray aan en zet hier en daar wat kleurrijke kaarsen neer, die je eventueel zelf kan omtoveren tot draai-kaarsen. Benieuwd hoe je dat doet? Lees dan ons vorige artikel. En ben je daarmee klaar, dan rest een heerlijke avond op de bank, kaarsjes aan, en een geur die de harmonie in jouw interieur versterkt.

Tafeldecoratie
Na een lange dag op werk is het tijd om heerlijk thuis te dineren. Met de feestdagen om de hoek is tafeldecoratie de manier om sfeer te creëren aan tafel. Kies voor herfstige onderzetters en servetten in kleuren zoals okergeel en donkergroen. Combineer dit met een schaal vol (zelfgeraapte) dennenappels en kastanjes en voeg een hip tafelkleed aan het geheel toe. Klaar voor de herfst en klaar voor de feestdagen.

Terug van weggeweest
Je hoeft niet direct je portemonnee te trekken als het gaat om aanpassingen in het interieur. Met droogbloemen kan jij namelijk op een makkelijke manier je interieur najaar proof maken. Het voorheen stoffige imago van de bloemen is verdwenen; het zijn geen kleurloze saaie boeketten meer, maar hippe frisse bosjes bloemen. Op deze manier kan je veel sfeer in huis brengen. Een voordeel is dat de bloemen ook nog eens duurzamer zijn dan verse bloemen én de meeste blijven ongeveer een half jaar goed. Er zijn inmiddels talloze webshops die droogbloemen aanbieden, dus voor ieder wat wils!

Plaids en kussens
De begrippen herfst en knusheid gaan hand in hand samen. Avonden spenderen, samen op de bank onder het genot van een zelfgemaakte warme bananencake. Maar om echt optimaal te genieten, pak je er een heerlijke warme plaid bij. Samen met een berg kussens creëer jij zo al snel een warm gevoel in huis, letterlijk en figuurlijk! Mix en match hierbij allerlei materialen zoals velvet stof, corduroy of een zachte teddystof. Weet je niet waar je originele kussens kan kopen? Kijk dan eens op de website van Rough Studios. Kleurrijke kussens en ook nog eens handgemaakt.

Lichtpuntje
Hoewel het buiten steeds donkerder wordt, kan jij ervoor zorgen dat het binnen wel blijft stralen. Ga in de weer met sfeerverlichting en creëer op deze manier een aangename sfeer in huis. Van dynamische hanglampen tot een van kleur veranderende LED strip, helemaal naar jouw wens. Tip! Heb jij kunst of een collage aan vakantie foto’s aan de muur hangen? Ga dan aan de slag met spotjes. Op deze manier trek jij de aandacht naar jouw favoriete muurdecoratie én zit jij nooit meer in het donker!

Een fijne omgeving kan je creëren door te spelen met en in je interieur. Maar daar kan je uiteraard pas mee beginnen als jij je droomplek gevonden hebt. En bij het vinden en kopen van jouw droomhuis, daar willen wij je graag bij helpen. Wij hebben een hoge mate van betrokkenheid en vinden een persoonlijke aanpak en een discrete werkwijze belangrijk. Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Neem dan gerust een kijkje via de volgende link.

Vragen?

Stuur een terugbelverzoek

Stuur een bericht