Je interieur persoonlijk maken, zó doe je dat!

Geen showroom, maar een huis waar jouw persoonlijkheid direct naar voren komt. Een fijne omgeving, waarbij gasten meteen zien dat dit jouw plek is. Want hoe leuk is het om een persoonlijk huis te creëren? Een woonblad klakkeloos overnemen is niet zo lastig, maar de moeilijkheid zit in het echt persoonlijk maken van je interieur. Daarom geven wij je graag vijf tips om hiermee aan de slag te gaan.

Tweedehands shoppen
Een trend die zowel in de mode als in de woonindustrie booming is: vintage shoppen. Struin de lokale kringlopen af en sla je slag via Marktplaats. Het leuke hiervan? Je bent waarschijnlijk de enige die deze parel heeft kunnen vinden. Van een toffe Scandinavische vaas tot een te gek oranje krukje. Een persoonlijk interieur hoeft niet duur te zijn!

Do it yourself
Wil je echt iets unieks creëren? Ga aan de slag met een uitdagende DIY. Dompel jezelf onder in Pinterest en ga op zoek naar iets wat écht bij je past. Pak bijvoorbeeld op een regenachtige dag je spullen, zet een relaxt muziekje op en laat je creativiteit de vrije loop. Op zoek naar een leuk project wat niet al te veel tijd kost? Maak draai-kaarsen! Het enige wat je nodig hebt is heet water en wat kaarsen in jouw favoriete kleur. Vul een bak met heet water en laat de kaarsen even dobberen. Rol de kaarsen plat, en begin met draaien. Ziezo, in een handomdraai heb jij leuke hippe kaarsen!

Dierbare spullen
Door alle mooie herinneringen ben je gevormd tot wie je bent. Deze herinneringen kan je koesteren door spullen te kopen tijdens het meemaken van deze prachtige belevenissen. Een authentieke Italiaanse schaal die je tijdens je huwelijksreis hebt gekocht, die prachtige reis naar Bonaire waar je tegen een mooi kleed bent aangelopen of een citytrip met je vriendinnen naar Milaan waar je plotseling tegen hét perfecte kastje aanliep , neem wat mee! Hoe groot of klein dan ook; het verzamelen van spullen kan zorgen voor een vleugje persoonlijkheid in jouw woonkamer.

Go green
Ze zijn er in alle soorten en maten: planten en bloemen. Een gemakkelijke én goedkope manier om je interieur een boost te geven. Een grote kamerplant die alle aandacht trekt of een bescheiden droogboeket om het geheel af te stijlen. Planten en bloemen kunnen het geheel helemaal opfleuren, je kan alle kanten op! Combineer het met een trendy vaas en you are good to go!

Geef je hobby een plekje
Een hobby is iets waar je blij en ontspannen van wordt, dus waarom laat je dit niet terugkomen in je woonkamer? Hang je nieuwe racefiets - net als een echte New Yorker - op aan de muur, of laat je passie voor muziek doorschemeren door muziekinstrumenten een prominente plek te geven in de woonkamer.

Een persoonlijk interieur begint uiteraard bij een huis waar jij je thuis voelt. Zodra je in kaart hebt gebracht wat jouw wensen zijn, kan ons team opzoek gaan naar een huis wat direct vertrouwd voelt. Waar je een plekje voor jezelf kan creëren, en nieuwe herinneringen kan maken. Klinkt dit als iets waar jij op zoek naar bent? Neem gerust contact op met ons team of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek via deze link.


Vragen?

Stuur een terugbelverzoek

Stuur een bericht