Uw woning verkopen?

Het verkopen van een woning is vaak geen doe-het-zelf kwestie. Daar komt meer bij kijken dan u denkt. Om geen belangrijke zaken te vergeten en om u veel werk uit handen te nemen, kunt u CARO makelaars & taxateurs in de arm nemen voor de verkoop van uw woning.


Uiteraard kennen we het verkoopproces van A tot Z en begeleiden we u hierin van begin tot eind. Wij houden ons – naast het realiseren van uw wensen onder de beste voorwaarden – bezig met juridische zaken, zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden.
Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en blijft zakelijk. Hierdoor zal er altijd scherper worden onderhandeld en garanderen we u de hoogst mogelijke koopsom.

Als verkoper heeft u een wettelijke mededelingsplicht. Dit houdt in dat er van u verwacht wordt dat u bepaalde aspecten van de woning kenbaar maakt. Door de verkoop van uw woning aan ons uit te besteden loopt u minder risico op vervelende toestanden achteraf.

Ons team bestaat uit zeer gedreven en gemotiveerde makelaars met een grote passie voor het vak. Wij stellen een goed persoonlijk contact op prijs en streven dit graag na in de contacten met onze cliënten. Onze makelaars zijn betrokken, vakkundig, creatief en altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kunnen zij u in een vrijblijvend gesprek van goed advies voorzien. Tevens geven zij in een vrijblijvend gesprek aan wat CARO makelaars & taxateurs voor u kan betekenen. Mocht u ons de opdracht gunnen dan spreken we samen met u af wat u van ons mag verwachten, onder welke voorwaarden we dat doen en welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

De verrekening van onze bemiddelingsvergoeding vindt plaats op transportdatum bij de notaris.

U hoeft dus niet rechtstreeks met ons af te rekenen.


Welke dienstverlening u ook bij ons afneemt, CARO makelaars & taxateurs behartigt alleen uw belangen.
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Maakt u dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vragen?

Stuur een terugbelverzoek

Stuur een bericht